Профессионалы
Войти or Register to leave a comment

Avoin työpaikka: Bio Rexin elokuvateatterityöntekijä

| 29.03.2018 - 13:59
|
Share

Etsimme nyt Korjaamolle

BIO REXIN ELOKUVATEATTERITYÖNTEKIJÖITÄ

Elokuussa 2018 Korjaamo Kinon toiminta laajenee, jolloin 550-paikkainen elokuvakulttuurin kruununjalokivi Bio Rex palaa säännölliseen elokuvateatteritoimintaan. Bio Rex tulee toimimaan viikonloppuisin Helsingin aitiopaikalla, Amos Rexin yhteydessä Lasipalatsilla. Bio Rexin ohjelmistossa painottuvat laadukas ulkomainen ja kotimainen draama, jotka ovat omiaan 550-paikkaiseen elokuvasaliin. Myös erilaiset leffakerhot, festivaalinäytökset sekä klassikkosarjat saavat uuden kodin Bio Rexistä.

Teatterissa järjestetään yleisönäytöksiä joka viikonloppu perjantaista sunnuntaihin, arki-iltoja työllistävät satunnaisesti järjestettävät yksityistilaisuudet ja erikoisnäytökset.

Etsimme tiimiimme tunnollisia ja motivoituneita elokuvateatterityöntekijöitä, jotka vastaavat sekä teatterin asiakaspalvelusta että elokuvien esitystekniikasta.

Työtehtäväsi käsittävät Bio Rexin lipunmyynnin, kahvion ylläpidon sekä muut asiakaspalvelutehtävät. Lisäksi vastaat elokuvien esitystekniikasta, elokuvien latauksista ja näytösten valmisteluista. Arvostamme aiempaa kokemusta asiakaspalvelusta sekä erityisesti elokuvateatteritekniikasta. Koulutamme kuitenkin kaikki henkilökunnan jäsenet tehtävään.

Työntekijöiltämme odotamme iloista otetta työhön: Olet pelisilmällä varustettu tiimipelaaja, jonka hymy ei hyydy asiakasjonojen tai teknisten kysymysten edessä. Työskentelet oma-aloitteisesti sekä omaat hyvät vuorovaikutustaidot. Olet aidosti kiinnostunut elokuvakulttuurista ja kehittelet mielelläsi ideoita, joilla teatteritoimintaa voisi kehittää.

Tarjoamme sinulle mieltä hivelevän kauniin työpaikan Bio Rexin arvokkaassa miljöössä, kurkistuksen Helsingin elokuvateatterikulttuurin ytimeen sekä loistavat työkaverit.

Bio Rex otetaan käyttöön elokuun alusta, jolloin työvuorot myös alkavat. Tarvetta työntekijöille on myös jo toukokuussa, jolloin järjestämme koulutuksen työhön sekä tarjoamme muutaman työvuoron.

Viikottainen työaika on 10-20 tuntia elokuusta lähtien. Ilta- ja viikonloppupainotteinen työ sopii erinomaisesti opiskelijalle tai muun osa-aikaisen työn oheen. Hae tehtävää heti tai viimeistään 11.4.2018 Korjaamon rekrysivuston kautta.

Korjaamo Group Oy on vuonna 2004 perustettu kaupunkikulttuurin kasvuyritys. Yhtiö on toimialansa edelläkävijä, jonka keskeinen kilpailutekijä on kulttuuriosaamisen yhdistäminen liiketoimintaan. Kulttuuritehdas Korjaamo tuottaa vuosittain 300 kulttuuritapahtumaa ja 400 yritystapahtumaa. Sisältöalueidensa musiikin, elokuvan, teatterin, puheohjelman sekä markkinoiden lisäksi Korjaamolla on monipuolista ravintola- ja tilapalvelutoimintaa.

Korjaamo Group on osa Töölö Urban Oy:tä. Töölö Urban Oy on keväällä 2016 perustettu konserni, joka kehittää kaupunkielämän hankkeita. Kokonaisuuteen kuuluvat Korjaamon lisäksi Kauppatorin kupeeseen avattu Allas Sea Pool, Rautatientorin Jääpuisto sekä  Bio Rex -elokuvateatteri. Bio Rexin myötä Korjaamo Kinon toiminta laajenee Töölöstä Helsingin ydinkeskustaan.

Комментарии