Профессионалы
Войти or Register to leave a comment

Avoin työpaikka: Viestintäkoordinaattori

| 15.03.2018 - 12:05
|
Share

Etsimme nyt Kulttuuritehdas Korjaamolle

VIESTINTÄKOORDINAATTORIA

Pääasiallisena tehtävänäsi on tuottaa kiinnostavia ja keskustelua herättäviä sisältöjä Korjaamon sosiaalisen median kanaviin ja kevään aikana uudistuvalle Korjaamo.fi -verkkosivustolle. Vastaat lisäksi Korjaamon päivittäiseen kulttuuritarjontaan (musiikki, elokuva, puheohjelma ja tapahtumat) liittyvästä markkinoinnista ja asiakaspalvelusta sosiaalisessa mediassa, erityisesti Facebookissa, Instagramissa ja Twitterissä.

Olet kiinnostunut kaupunkikulttuurin ilmiöistä ja seuraat, mistä bändeistä, elokuvista ja tapahtumista tällä hetkellä puhutaan. Kirjoitat sujuvasti sekä pidempiä uutis- ja blogitekstejä että tiiviitä somepostauksia. Ymmärrät myös kuvan ja videon mahdollisuuksia, ja osaat ottaa valokuvia mobiililaitteilla ja tehdä Instastooreja. Tiedät, mistä maksullisessa Facebook-mainonnassa on kyse.

Sinun ei tarvitse olla kaiken kokenut viestinnän ja markkinoinnin konkari – ehkä vasta viimeistelet opintojasi tai valmistuit juuri –, mutta haluat oppia uutta ja kykenet itsenäiseen työskentelyyn. Innostut uusista tavoista tehdä viestintää, ja uskallat tuoda oman näkemyksesi rohkeasti esiin.

Tehtävä on uusi, joten sinulla on hyvä mahdollisuus vaikuttaa oman työsi sisältöön osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan. Työparinasi ja esimiehenäsi toimii Korjaamon markkinointiviestinnän päällikkö.

Odotamme sinulta:

  • Soveltuvaa korkeakoulutaustaa viestinnän, markkinoinnin tai kulttuurin parista
  • Kiinnostusta kaupunkikulttuuriin ja positiivista asennetta
  • Erinomaista kirjoitustaitoa
  • Työ- tai harjoittelukokemusta vastaavista tehtävistä
  • Sosiaalisen median eri kanavien hallintaa
  • Kokemusta verkkosivujen päivittämisestä
  • Hyvää englannin suullista ja kirjallista taitoa

Arvostamme lisäksi Facebook-mainonnan perusteiden hallintaa.

Tarjoamme sinulle:

  • Monipuolisen ja kehittyvän työympäristön kaupunkikulttuurin ytimessä
  • Loistavat ja osaavat työkaverit
  • Töölö Urban -konsernin mainiot henkilökuntaedut, kuten ilmaiset liput Korjaamon keikoille ja leffoihin sekä Altaalle

Hae tehtävää heti tai viimeistään 31.3.2018 Korjaamon rekrysivuston kautta. Täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä.

Korjaamo Group Oy on vuonna 2004 perustettu kaupunkikulttuurin kasvuyritys. Yhtiö on toimialansa edelläkävijä, jonka keskeinen kilpailutekijä on kulttuuriosaamisen yhdistäminen liiketoimintaan. Kulttuuritehdas Korjaamo tuottaa vuosittain 300 kulttuuritapahtumaa ja 400 yritystapahtumaa. Sisältöalueidensa musiikin, elokuvan, teatterin, puheohjelman sekä markkinoiden lisäksi Korjaamolla on monipuolista ravintola- ja tilapalvelutoimintaa.

Korjaamo Group on osa Töölö Urban Oy:tä. Töölö Urban Oy on keväällä 2016 perustettu konserni, joka kehittää kaupunkielämän hankkeita. Kokonaisuuteen kuuluvat Korjaamon lisäksi Kauppatorin kupeeseen avattu Allas Sea Pool, Rautatientorin Jääpuisto sekä elokuvateatteri Bio Rex.

Комментарии