Käyttöehdot

Sivujen tavoite
Kulttuuritehdas Korjaamon internet-sivut tarjoavat ajan tasalla olevaa tietoa kaikille Korjaamon toiminnoista kiinnostuneille. Sivut palvelevat sekä tapahtumista kiinnostunutta yleisöä, mediaa, muita sidosryhmiä ja henkilöstöä.

Sivujen kautta voi lähettää palautetta ja yhteydenottoja Korjaamolle, osallistua keskusteluihin, kommentoida tapahtumia tai kirjoituksia sekä saada lehdistömateriaalia.

Legal notice
Kulttuuritehdas Korjaamon internet-sivujen (www.korjaamo.fi) käyttö on sallittua vain näitä käyttöehtoja noudattaen. Avaamalla sivut käyttäjä hyväksyy nämä käyttöehdot.

Keskusteluun osallistumiseksi sivuille täytyy rekisteröityä. Korjaamo pidättää oikeuden poistaa asiattomat kommentit.

Lehdistötiedotteita, kuvapankin materiaalia ja painokelpoisia logoja on sallittua käyttää vain journalistisiin tarkoituksiin sillä edellytyksellä, että tiedon lähde mainitaan sitä käytettäessä.

Vastuuvapaus
Kulttuuritehdas Korjaamon internet-sivut esitetään sitoumuksetta ja sellaisena kuin ne ovat. Korjaamo ei takaa internet-sivustonsa keskeytyksetöntä tai virheetöntä toimintaa eikä vastaa sivujen saatavuudesta. Korjaamo pidättää oikeuden tehdä sivuille muutoksia.

Tietosuoja

Korjaamo noudattaa kaikessa henkilötietojen käsittelyssä EU:n yleistä tietosuoja-asetusta (GDPR), tietosuojalakia sekä muuta soveltuvaa lainsäädäntöä. Lue Korjaamo Groupin tietosuojaseloste.