Professionals
Kirjaudu tai Rekisteröidy jättääksesi kommentin

Avoin työpaikka: Ravintolatoiminnan päällikkö

| 12.03.2018 - 12:40
|
Share

Etsimme nyt Kulttuuritehdas Korjaamolle vakituiseen työsuhteeseen

RAVINTOLATOIMINNAN PÄÄLLIKKÖÄ

Pääasiallisena tehtävänäsi on Korjaamo Group Oy:n kahvila- ja ravintolatoiminnan operointi ja kehittäminen. Vastuullasi on Korjaamon Baari & Keittiön (ravintola, kesäpiha, baarit & catering) lisäksi Rautatientorin Jääpuiston kahvila ja Lasipalatsin Bio Rex -elokuvateatterin kahvio. Vastaat toimipisteiden toiminnasta, taloudellisesta tuloksesta ja henkilökunnan työnjohdosta. Johdat esimerkillä ja teet myös suorittavaa työtä osana tiimiäsi.

Operatiivisen vastuun lisäksi osallistut aktiivisesti tulostavoitteellisen liiketoiminnan ja henkilökunnan työhyvinvoinnin kehittämiseen. Tarjoamme sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden tuoda oma kädenjälkesi Helsingin kaupunkikulttuurin ytimeen.

Olet ravintola-alan kokenut ammattilainen, jolla on laajaa osaamista ja suhtaudut alaasi intohimoisesti. Toivomme sinusta positiivista ja innostavaa tiimipelaajaa.

Monipuolisessa työssä tarvitaan organisointikykyä, vuorovaikutustaitoja sekä vastuunkantokykyä. Toimit yhteistyössä eri tavaratoimittajien kanssa ja tulet osaksi tiimiä, jossa koko henkilökunta tekee tiivistä yhteistyötä. Työparinasi toimii ravintolan keittiömestari ja apuna esimiestehtävissä vuoro- ja kahvilapäälliköt. Esimiehenäsi toimii yrityksen toimitusjohtaja.

Edellytämme sinulta:

  • Ravintola-alan koulutusta ja monipuolista työkokemusta alalta
  • Näyttöä kunnianhimoisesta kehitystyöstä
  • Halua luoda asiakkaalle paras mahdollinen asiakaskokemus
  • Organisointitaitoja
  • Esimieskokemusta ja vuorovaikutustaitoja

Tarjoamme sinulle:

  • Monipuolisen ja kehittyvän työympäristön kaupunkikulttuurin ytimessä.
  • Loistavat työkaverit.
  • Töölö Urban konsernin mainiot henkilökuntaedut.

Mikäli tehtävä kiinnostaa sinua, toimi nopeasti ja lähetä hakemuksesi 31.3.2018. mennessä Korjaamon rekrysivuston kautta.

Korjaamo Group Oy on vuonna 2004 perustettu kaupunkikulttuurin kasvuyritys. Yhtiö on toimialansa edelläkävijä, jonka keskeinen kilpailutekijä on kulttuuriosaamisen yhdistäminen liiketoimintaan. Kulttuuritehdas Korjaamo tuottaa vuosittain 300 kulttuuritapahtumaa ja 400 yritystapahtumaa. Sisältöalueidensa musiikin, elokuvan, teatterin, puheohjelman sekä markkinoiden lisäksi Korjaamolla on monipuolista ravintola- ja tilapalvelutoimintaa.

Korjaamo Group on osa Töölö Urban Oy:tä. Töölö Urban Oy on keväällä 2016 perustettu konserni, joka kehittää kaupunkielämän hankkeita. Kokonaisuuteen kuuluvat Korjaamon lisäksi Kauppatorin kupeeseen avattu Allas Sea Pool, Rautatientorin Jääpuisto sekä elokuvateatteri Bio Rex.

Korjaamon kasvanut ravintolatoiminta lähestyy kahden miljoonan vuosittaista liikevaihtoa ja on oleellinen osa yrityksemme asiakas- ja yrityspalveluja. Erinomainen asiakaspalvelu on meille ensisijaisen tärkeää.

Kommentit