Professionals
Kirjaudu tai Rekisteröidy jättääksesi kommentin

Korjaamo etsii OHJELMAPÄÄLLIKKÖÄ

| 06.09.2017 - 14:47
|
Share

Etsimme nyt Kulttuuritehdas Korjaamolle vakituiseen työsuhteeseen

OHJELMAPÄÄLLIKKÖÄ

OHJELMAPÄÄLLIKÖN työtehtäviisi kuuluu Kulttuurikeskus Korjaamon tapahtumatoiminnan  kokonaissuunnittelu ja kehittäminen. Konseptoit Korjaamolle uusia monipuolisia ohjelmasisältöjä ja olet tuotannollisessa vastuussa Korjaamon laajentuvasta puheohjelmasta. Vastaat Korjaamon puheohjelman formaattien suunnittelusta ja sen kunnianhimoisesta toteutuksesta niin kulttuurisisältönä (spoken word) kuin asiaohjelmana. Korjaamon muista pääsisältöalueista vastaat yhdessä Korjaamon elokuva- ja musiikkiohjelmapäälliköiden kanssa.

Vastaat Korjaamon ohjelmistoon liittyvien yhteistyökumppanuuksien hankinnasta ja mahdollistat kulttuurisisältöjä Korjaamon eri kohderyhmille. Vastaat onnistuneesta asiakaskokemuksesta ja olet mukana rakentamassa uusia yhteisöjä sekä vahvistamassa olemassa olevaa korjaamolais-yhteisöä. Tapahtumien ja palveluiden yhteydessä toimit yhteyshenkilönä asiakkaisiin sekä yhteistyökumppaneihimme alustavasta ideoinnista toteutukseen asti. 

Ohjelmistotapahtumissa apunasi on tiimi, jossa tiivis yhteistyö sisältöosaajien ja tekniikan ammattilaisten kanssa on avainasemassa. Markkinointiviestinnän henkilökunta avustaa sinua niin yleisötyössä kuin tapahtumien markkinoinnissa sekä toteutuksessa. Esimiehenäsi toimii yhtiön toimitusjohtaja.

Odotamme sinulta laajaa kulttuuriosaamista ja tapahtumakentän tuntemusta sekä olemassa olevia suhdeverkostoja. Haluat synnyttää merkityksellisiä sisältöjä ja seuraat aktiivisesti uusia ilmiöitä ja puheenaiheita. Olet innostava tiimipelaaja ja hallitset osallistavia toimintatapoja. 

Edellytämme sinulta:

• vähintään 3 vuoden kokemusta kulttuuri- ja/tai puheohjelman tapahtumatuotannosta
• asiakaspalveluasennetta sekä hyvää kohderyhmien ja yleisötyön tuntemusta
• luovaa asennetta ja kykyä luoda strategioita
• oma-aloitteisuutta, järjestelmällisyyttä ja paineensietokykyä
• kokemusta tulosvastuullisesta esimiestyöstä
• hyvää englannin kielen taitoa, muu kielitaito katsotaan eduksi

Tarjoamme sinulle:

• sisällöllisesti monipuolisen ja kiinnostavan työn
• ainutlaatuisen työympäristön ja loistavat työkaverit
• näköalapaikan kehittyvässä kaupunkikulttuurin konsernissa
• konsernin laajat henkilökuntaedut
• mahdollisuuden vaikuttaa omaan toimenkuvaasi ja kasvaa mukanamme

Hakuaika 28.9. asti. Tehtävä on vakituinen, kokoaikainen ja alkaa sopimuksen mukaan. Lisätietoja työtehtävästä sinulle antaa toimitusjohtaja Sara Norberg. Paikkaa voit hakea Korjaamon urasivujen kautta.

Kulttuuritehdas Korjaamo on vuonna 2004 perustettu kaupunkikulttuurin kasvuyritys. Yhtiö on toimialansa edelläkävijä, jonka keskeinen kilpailutekijä on kulttuuriosaamisen yhdistäminen liiketoimintaan. Korjaamo tuottaa vuosittain 300 kulttuuritapahtumaa ja 400 yritystapahtumaa. Sisältöalueidensa musiikin, elokuvan, puhe- ja ajankohtaisohjelman sekä markkinoiden lisäksi Korjaamolla on monipuolista ravintola- ja tilapalvelutoimintaa. 

Kulttuuritehdas Korjaamo on osa Töölö Urban Oy:tä. Töölö Urban Oy on keväällä 2016 perustettu konserni, joka kehittää kaupunkielämän hankkeita. Kokonaisuuteen kuuluu Korjaamon lisäksi Rautatientorin Jääpuisto ja Kauppatorin kupeeseen avattu Allas Sea Pool.

Kommentit