Tulo-ohjeet

|
Share

Näin löydät Korjaamolle

Kulttuuritehdas Korjaamo sijaitsee Helsingin Taka-Töölössä vanhoilla ratikkahalleilla ja sen käyntiosoite on Töölönkatu 51.

Käynti kulmasaliin, baariin ja vinttiin on sisäpihan kautta. Käynti vaunusaliin on Töölönkadun ja Eino Leinon kadun kulmasta. Kahvilaan ja Ratikkamuseoon pääsee kummastakin sisäänkäynnistä. Katso Korjaamon sijainti kartalla.

Korjaamolle pääsee parhaiten julkisilla kulkuneuvoilla. Mannerheimintietä kulkevat raitiovaunut ja bussit ovat helpoin tapa saapua Korjaamolle. Raitiovaunulinjojen 3T, 4, 7 ja 10 lähin pysäkki on Töölön halli.

Helsingin sisäisen liikenteen ja seutulinjojen lähin pysäkki on nimeltään Töölön kisahalli. Korjaamolle pääset muun muassa Helsingin sisäisillä linjoilla 40, 42, 43, 63, 69 ja 02N sekä lukuisilla seutulinjoilla, jotka kulkevat Elielinaukiolle.

Käytä HSL:n Reittiopasta löytääksesi sopivimman reitin.

ESTEETTÖMYYS:

Korjaamon tiloihin on esteetön pääsy, ravintolan yläpuolista parvea ja työtilaa lukuunottamatta. Eli elokuviin, konsertteihin, teatteriin, markkinoille, ravintolaan ja muuten vaan oleilemaan on esteetön pääsy.