Liput

|
Share

Näin ostat liput Korjaamon tapahtumiin

Korjaamon tapahtumiin lippuja myyvät Tiketti ja Korjaamo. 

Osta liput netistä, puhelimitse tai paikan päällä

  • Tiketti, puh. 0600 11616 (1,78€/min+pvm) tai www.tiketti.fi sekä kaikki Tiketin toimipisteet
  • Korjaamo (Töölönkatu 51), puh. 044 700 8822. Korjaamon lipunmyynti on avoinna ma-su 11–19 (ks. poikkeusaukioloajat)
  • Korjaamo Kinon lippuja saa Korjaamon neuvonnasta sekä verkkokaupasta

Hyväksymme maksuvälineiksi Luottokunnan Virikesetelit sekä Tiketin lipunmyynnissä lisäksi Smartumin kulttuurisetelit ja Tyky kuntoseteli+ -etusetelit.

Mikäli tapahtuma ei ole loppuunmyyty, lippuja voi ostaa myös ovelta. Useimmissa konserteissa ja stand up -illoissa peritään ovella eteispalvelumaksu 3 €.

Ikäraja konsertteihin, klubeille ja stand up -iltoihin on 18 vuotta.

Korjaamolaisena saat 10 prosentin alennuksen lipuista

Korjaamo tarjoaa alennetut lipunhinnan kaikille korjaamolaisille. Korjaamolaiseksi voit liittyä täyttämällä jäsenkaavakkeen verkkosivuillamme tai paikan päällä Korjaamolla. Kortin postitamme muutaman viikon sisällä kotiisi. Jäsenyys on ilmaista. Alennukseen oikeuttava kortti on esitettävä ovella pyydettäessä, joten muistathan pitää sen mukanasi.

Teatterin ryhmähinnat ja muut alennukset

Korjaamon teatterinäytöksiin ja Stage-festivaaleille voi ostaa myös ryhmälippuja. Vähintään 10 hengen ryhmille tarjoamme Stagella -20 % alennuksen lipun perushinnasta. Ryhmähinnoista ei myönnetä alennusta korjaamolainen-jäsenkortilla.

Korjaamo Teatterin esityksiin tarjoamme myö opiskelija- ja eläkeläisalennuksen. Tarkat hinnat löydät kunkin esityksen tiedoista. Opiskelijalipun voit ostaa opiskelijakorttia näyttämällä Korjaamon lipunmyynnistä tai Tiketistä. Lipusta ei myönnetä lisäalennusta korjaamolainen-jäsenkortilla.