Professionals
Login or Register to leave a comment

Avoin työpaikka: BAARI & KEITTIÖN KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ

| 27.03.2018 - 08:12
|
Share

Etsimme nyt Kulttuuritehdas Korjaamolle

BAARI & KEITTIÖN KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ

Töölön sydämessä sijaitsevalla Kulttuuritehdas Korjaamolla kävijää hemmotellaan keikoilla, elokuvilla, puheohjelmalla, markkinoilla sekä herkullisella ruoalla! Myös Korjaamon suosittu Kesäpiha hiiligrilleineen aukeaa toukokuun alussa ja vehreä sisäpihamme kasvattaa asiakaspaikkojen määrää yli sadalla tuolilla. Etsimme nyt kokkeja ja tarjoilijoita osa-aikaisiin työsuhteisiin. Kokeneemmalle kokille tarjolla myös vuoropäällikön vakityö, lue lisää täältä.

Arkisin Korjaamon Baari & Keittiö tarjoaa maittavaa lounasta ja iltaisin ravintolassa tarjoillaan à la carte -listan laadukkaita herkkuja. Viikonloppuisin buffetpöydät katetaan kuukausittain vaihtuvalla brunssilla. Korjaamolla on myös paljon kokous- sekä juhlatiloja yritys- ja yksityistilaisuuksia varten, joihin Baari & Keittiössä valmistetaan catering-tarjoilut. Korjaamon keittiö on avoin ja kokkien työskentelyä voi seurata salin puolelta.

Erinomainen asiakaspalvelu on meille ensisijaisen tärkeää. Etsimme tunnollisia, sitoutuneita ja motivoituneita henkilöitä, joilla on ravintola-alan koulutus tai työkokemusta alalta. Saatat omata kokemusta vastuullisemmasta työstä, mutta meille riittää myös aito kiinnostus ja halu oppia. Pärjäät paineen alla etkä jää hiljaisenakaan hetkenä toimettomaksi. Etsimältämme henkilöltä löytyy rakkautta lajia kohtaan sekä innokkuutta kehittää uusia makuja ja asiakaspalveluamme.

Edellytämme sinulta:

  • Ravintola-alan koulutusta tai aiempaa työkokemusta alalta
  • Halua luoda asiakkaalle paras mahdollinen asiakaskokemus
  • Oma-aloitteellisuutta ja paineensietokykyä
  • Joustavuutta ja vuorovaikutustaitoja

Tarjoamme sinulle:

  • Monipuolisen ja kehittyvän työympäristön kaupunkikulttuurin ytimessä.
  • Loistavat työkaverit.
  • Töölö Urban konsernin mainiot henkilökuntaedut.

Hakuaika 12.4.2018 asti. Hae tehtävää Korjaamon rekrysivuston kautta.

Korjaamo Group Oy on vuonna 2004 perustettu kaupunkikulttuurin kasvuyritys. Yhtiö on toimialansa edelläkävijä, jonka keskeinen kilpailutekijä on kulttuuriosaamisen yhdistäminen liiketoimintaan. Kulttuuritehdas Korjaamo tuottaa vuosittain 300 kulttuuritapahtumaa ja 400 yritystapahtumaa. Sisältöalueidensa musiikin, elokuvan, teatterin, puheohjelman sekä markkinoiden lisäksi Korjaamolla on monipuolista ravintola- ja tilapalvelutoimintaa.

Korjaamo Group on osa Töölö Urban Oy:tä. Töölö Urban Oy on keväällä 2016 perustettu konserni, joka kehittää kaupunkielämän hankkeita. Kokonaisuuteen kuuluvat Korjaamon lisäksi Kauppatorin kupeeseen avattu Allas Sea Pool, Rautatientorin Jääpuisto sekä elokuvateatteri Bio Rex.

Comments